BurrKlubi tapahtumalla oma sivustonsa. Pääset BurrKlubi-sivustolle tästä.

Työpajat

8.9.2024 klo 14-15:30 Burleski-työpaja

Tehdassaaren Puusepänverstas (Souranderintie 2,37100 Nokia)

Tervetuloa kokeilemaan burleskia matalan kynnyksen työpajaan! Tämä työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan burleskia. Et tarvitse aikaisempaa liikunta- tai tanssitaustaa ja mukaan tarvitset vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullon. Työpajassa voi olla paljain jaloin, sukkasillaan tai käyttää korollisia tanssikenkiä.

Työpaja sopii kaikille täysi-ikäisille koosta, sukupuolesta tai harrastustaustasta riippumatta. Työpajassa tutustutaan lyhyesti burleskin historiaan, liikekieleen sekä tehdään lyhyt aloittelijaystävällinen koreografia.

Työpajassa harjoitellaan hanskojen riisumista, mutta muuten työpajassa ei riisuta. Voit ottaa mukaan omat pitkät satiinihanskat tai lainata yhdistykseltä. Hanskoja myy mm. yhteistyökumppanimme Metkunen.

Työpajan ohjaajana toimii

Winky Valentine

Työpajan ohjaajana toimii

Winky Valentine

Hinta
25 €
20€ (NETY:n jäsenet ja kannatusjäsenet)

Jäseneksi-sivuilta pääset lukemaan myös muista jäseneduista.

Varaa paikkasi työpajaan NETY ry Shopista

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset hanskat lainaksi.

Mitä on burleski?
Burleski on esittävää lavataidetta, joka voi sisältää mm. tanssia, teatteria, huumoria ja luovaa stripteasea. Burleski on siis kiusoittelevaa peittämisen ja paljastamisen leikkiä. Burleski voi korostaa feminiinisiä piirteitä, mutta myös haastaa yhteiskunnan kauneusnormeja ja juhlistaa kehojen monimuotoisuutta. Moderni, neoburleski, ammentaa laaja-alaisemmin esittävän taiteen maailmasta ja lavalla voi nähdä äärimmäisen erilaisia esityksiä.

Winky Valentine burleskiesitys kuvaaja Mia Mckella

Muita suunnitteilla olevia työpajoja

  • Korkkarit tutuiksi
  • Silkkiviuhka tekniikka
  • Henkilöbrändäys ja somen voima

Onko sinulla työpajaidea? Kerro se meille!

nokian.ety@gmail.com