Katri Kallio Photography

Tapahtumakuvaus veti mukaansa jo 13-vuotiaana. Aivan kuin muusikolle tulee kitarasta oma instrumentti, minulle kamera. Nyt tämä instrumentti on kulkenut mukanani 19 vuoden ajan ja intohimosta on syntynyt minulle ammatti.

Vahva kiinnostus esittävään taiteeseen sirkukseen, burleskiin, näyttäviin asukokonaisuuksiin, estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen eri muotoihin, sekä ihmisten kuvaamiseen syntyi jo nuorena ajaen minut opiskelemaan media-alaa.

Olen työskennellyt burleskin parissa yli 10 vuotta. Siksi boudoir ja henkilökuvaukset kuvaukset ovat minulle hyvin luontevia. Rakastan maailmoja sekä tarinoita joihin sukeltaa ja pohtia miten kuvattavan idea, keho, eleet ja ilmeet saadaan näyttämään hyviltä.

Haastavinta on luoda visio kuvattavan mielessä toimivaksi.

Keskustelu ja kommunikointi kuvausprosessin aikana ovat valokuvaajan tärkein työkalu, jolla saa vision vietyä valokuvaksi. Vaihdan ajatuksia, mitä ja minkä henkistä valokuvaa ollaan tekemässä ennen kuin kosken salamaan, kameraan tai taustaan. Kommunikointi jatkuu läpi kuvaustilanteen neuvoen, ohjeistaen ja näyttäen otoksia kuvauksen lomassa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen!

Valokuvaan boudoira, muoto-ja henkilökuvia, tapahtumia sekä yrityksille materiaalia heidän tarpeiden mukaan.

Yhteystiedot:
www.katrikalliophotography.com
katri.alina.kallio@gmail.com

Kehonhuolto Mannala

Kehonhuolto Mannala on Nokialla Kyyninkatu 13 toimiva koulutettu hieroja Mari Annala.

Palveluvalikoimasta löytyy klassinen hieronta , urheiluhieronta ja purentalihashieronta. Mari on myös rentoutusohjaaja, joten rentoutushoidot kuuluvat hänen osaamisalaansa.

Halu auttaa muita sai hänet opiskelemaan hyvinvoinnin parissa, ja hän pitääkin ensisijaisen tärkeänä, että voisi auttaa tuki- ja liikuntaelinongelmaisia ja stressistä kärsiviä hoidoillaan.

Mari kuuntelee asiakasta ja muokkaa hieronnan voimakkuutta sellaiselle tasolle, että hoidosta saadaan miellyttävää.

Ajan voi varata: mannala.fi kehonhuoltomannala@gmail.com

Metkunen Tampere

Metkunen Tampere logo missä on koira eskellä juhlahattu päässä

Penkkariasut abiturienteille, naamiaisasut lapsille ja aikuisille, laadukkaat kosmetiikka- ja maskeeraustuotteet, persoonalliset korut ja asusteet sekä aina jotain yllättävää – sitä kaikkea sinulle tarjoaa Metkunen!   

Metkunen on syntynyt halusta saada ihmiset hymyilemään. Viihdytämme sinua vinkeällä valikoimalla ja letkeällä palvelulla.

Mikään määrä väriä ja kimallusta ei ole meille liikaa! Rakastamme vahvoja pigmenttejä, häikäisevää kiiltoa ja kirkkaita värejä.

Meidän missiomme on selkeä –
me haluamme olla lempikauppasi
niin netissä kuin livenäkin.

Verkatehtaankatu 8
33100 Tampere.

Verkkokauppa palvelee metkunen.fi

Unisex

Tampereella jo yli kymmenen vuoden ajan toiminut pariskuntaystävällinen erotiikkaliike Unisex palvelee osoitteessa Rautatienkatu 22, Tampere, sekä verkossa. 

Unisex on saanut uuden omistajan elokuussa 2023. Meillä on monipuolinen valikoima välineitä erotiikkaan ja aikuisten välisiin leikkeihin. Valikoimassa on myös Dvd-elokuvia, asusteita ja kinkympääkin tuotetta. Meillä on aina asiallinen, ystävällinen ja luotettava palvelu. Meille kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat. Järjestämme ja osallistumme mielellämme myös erilaisiin tapahtumiin.

unisex.fi

Tehdassaaren Kahvila

Tehdassaaren logo , valkoisella kolmetiilirakennusta ja alla lukee Tehdassaari, jonka alapuolella laineet jotka viittaavat Nokian virtaan.

Tehdassaari on kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde. Jo Tehdassaaren alue itsessään on elämys luonnonkauniine punatiilimiljööneineen.

Saari tarjoaa mahdollisuuksia eri tekijöille ja kulttuurin eri osa-alueille Nokian virran varrella.

Saari on myös uuden ajan kiertotalouskeskus

Värikäs historia ja loputtomat mahdollisuudet muodostavat yhdessä saaren inspiroivan ympäristön

Tehdassaaren kahvila

”Vanhan puusepänverstaan punatiilimiljöön suojissa höyryää kuuma kahvi ja tuoreiden voisilmäpullien tuoksu…”

Kahvila ei ole pelkkä kahvila myöskään, vaan kahvilalla on myös A-oikeudet.

Kahvilan persoonallinen sisustus on koottu erilaisista kierrätetyistä huonekaluista ja esineistä, jotka luovat kahvilaan ainutlaatuisen tunnelman.

Puupsepänverstaan galleria/Juhlatila kahvilan yläkerrassa muuntautuu moneksi. Sitä on helppo muokata ja sisustaa tapahtumaan sopivaksi.

Näkyvät punatiiliseinät luovat historian tuntua ja avoin tila ,jossa hieman latomainen tunnelma tuo oman twistinsä tapahtuman kokonasitunnelmaan

Kaunis, esteettinen tila, josta näkymät aukenevat nokian virralle, kahvilan terassialueelle, sekä historiallisiin punatiilirakennuksiin.

Rannasta löytyy myös Tehdassaaren kelluva elämyssauna, jota voi vuokrata tai talvisin pulahtaa myös avannossa.

Tehdassaari/Kahvila

Kaunis Iho

kaunis ihon logo harmaana ja kirjoitettuna

Tiesitkö, että ihosi on kuin taiteilijan kanvas – se kertoo tarinan, joka kaipaa huolellista hoivaa ja ymmärrystä. Meillä intohimo ihonhoitoon on yhtä vahva, kuin taiteilijan palo esiintyä. Haluamme auttaa sinua löytämään oman ihosi kauneuden ja loiston.

Tervetuloa luomaan taikaa kanssamme! Jokainen kasvohoito on kuin ainutlaatuinen ja räätälöity juuri sinun ihollesi sopivaksi. Käytämme vain parhaita Dermalogica-tuotteita varmistaaksemme, että ihosi saa ansaitsemansa kohtelun.

Mutta emme pysähdy siihen – tarjoamme myös monipuolisia hoitoja päästä varpaisiin, jotta voit tuntea itsesi täydelliseksi taiteilijaksi omassa kehossasi. Meiltä kasvo-, jalka- sekä käsihoidot, sokeroinnit, kestovärjäykset sekä geelilakkaukset. Anna ihosi puhua tarinansa ja anna meidän auttaa sinua sen kauneuden löytämisessä.

Henna ja Jessica

Härkitie 8, Nokia

kaunisiho.fi

Parturi-Kampaamo Unicos

Parturi-Kampaamo Unicos logo kirjoitettuna valkoisella, mustalla pohjalla

Unicosissa tarjoamme kattavat parturi-kampaamo ja meikkaus palvelut ammattitaidolla.

Haluamme luoda rennon ja mukavan kampaamo käynnin jokaiselle asiakkaallemme.

Olemme kahden ammattilaisen monipuolinen tiimi, Leena ja Maritiina.

Jokaisen asiakkaan oman tyylin ja persoonan huomioiminen on työssämme erittäin tärkeää. Loihdimme asiakkaan toiveiden ja meidän ammattitaitoa hyödyntäen asiakkaalle, joko uusien trendien tai klassisten mallien mukaan toimivan kokonaisuuden.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Härkitie 2-4 , Nokia

unicos.fi

WGB

Wonderland Gone Bad- logo vihreällä ja violetilla tekstillä mustalla pohjalla

Olen meikkaaja-maskeeraaja-kampaaja Nokialta. Ammattimaskeeraajaksi minut sai aikanaan suuntaamaan kiinnostus kauhu/fantasia maskeerauksiin, mutta rakastan tehdä myös kaikkea aina kevyestä ehostuksesta näyttäviin kuvaus- ja lavameikkeihin sekä kauniisiin häämeikkeihin. Tarjoan myös meikkiopastuksia yksityisesti sekä ryhmille.

Olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien monipuolisesti maskeeraajana mm. mainos-, tv- ja elokuvatuotannoissa, teattereissa sekä kuvauksissa. Lisäksi olen tehnyt lavameikkejä teatterinäyttelijöille, burleskiesiintyjille ja bändeille. Työskentelen tällä hetkellä oman yritykseni lisäksi myös Tampereen Työväen Teatterilla kampaaja-maskeeraajana.

Tuotesarjavalinnoissani pyrin suosimaan vegaanisia ja hajusteettomia meikki- ja hiustuotteita.

Palveluni ovat HLBTQ+-ystävällistä sekä syrjinnästä vapaita kaikille.

Kuva: Eetu Keränen

https://wonderlandgonebad